Περί του Blog “Αιρετικός”

Κατηγορία: Αλήθεια Σχόλια: Δεν υπάρχουν σχόλια

Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να διαδοθεί η αλήθεια. Όχι σε πολιτικά, οικονομικά ή γενικά “γήινα” θέματα. Η αλήθεια έχει να κάνει με τον πνευματικό κόσμο ο οποίος μας περιβάλλει και τον οποίο οι περισσότεροι αγνοούν.
Δυστυχώς, στην άγνοια του κόσμου προστίθεται και η καθοδήγηση των “πνευματικών” (όπως ο κόσμος έχει συνηθίσει να τους αποκαλεί) οι οποίοι επιβάλλουν στους ανθρώπους να ακολουθούν παραδόσεις και έθιμα που μόνο σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την αλήθεια.
Όλα αυτά έχουν απλώσει πολύ βαθιά τις ρίζες τους μέσα στην κοινωνία μας και ανατροφοδοτούνται συνεχώς μέσα από την παιδεία και όλο το κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικό σύστημα.
Δύσκολα, λοιπόν, ένας άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει από όλα αυτά ανατρέποντας πράγματα με τα οποία γαλουχήθηκε, μεγάλωσε και έζησε όλη του τη ζωή. Αυτός είναι, όμως, ο μόνος τρόπος για να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει την αλήθεια και να ανακαλύψει την αληθινή ζωή.
Άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός:
“Επειδή στενή είναι η πύλη και τεθλιμμένη η οδός η φέρουσα εις την ζωήν, και ολίγοι είναι οι ευρίσκοντες αυτήν.” (Ματθαίος 7:14)

“Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι’ εμού.” (Ιωάννης 14:6)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.